هشدار؛ صبحانه پنیر نخورید

به گزارش وبلاگ تینتا، اصولاً پنیر غذایی خوبی برای صبحانه نیست؛ از نظر طب ایرانی مزاج پنیر سرد و تر بوده و مانع فعالیت مغزی کامل می گردد که معمولاً در صبحگاه برای کار و کوشش مورد احتیاج است؛ توصیه به مصرف و علاوه بر آن مصرف پنیر با خیار و گوجه فرنگی آن هم در فصل سرما اثرات نامطلوب آن را چندین برابر می نماید.

هشدار؛ صبحانه پنیر نخورید

محمد عسکرفراشاه درباره وعده غذایی صبحانه گفت: یکی از مسائل تغذیه امروز ما ایرانی ها اهمیت ندادن خیلی از مردم به وعده مهم صبحانه است به طوریکه خیلی از افراد این وعده مهم غذایی را نادیده می گیرند و در میان سایر افرادی که صبحانه می خورند، رایج ترین ماده مصرفی آن ها نان و پنیر است!

وی اضافه کرد: این در حالی است که اصولاً پنیر غذایی خوبی برای صبحانه نیست؛ از نظر طب ایرانی مزاج پنیر سرد و تر بوده و مانع فعالیت مغزی کامل می گردد که معمولاً در صبحگاه برای کار و کوشش مورد احتیاج است؛ توصیه به مصرف و علاوه بر آن مصرف پنیر با خیار و گوجه فرنگی آن هم در فصل سرما اثرات نامطلوب آن را چندین برابر می نماید.

این متخصص طب ایرانی توضیح داد: در مطالعات تازه علمی ثابت شده که جذب کلسم بیشتر در شب صورت می پذیرد و بهتر است پنیر به عنوان یک ماده مغذی در شب مصرف گردد و ثانیاً پنیر با مصلحات (اصلاح کننده) یعنی همراه با گردو، سیاهدانه، آویشن و زنیان مصرف گردد.

عسکرفراشاه اعلام کرد: خیلی از ضعف ها و کسالت ها در بین دانش آموزان و کارمندان به دلیل عدم به کاربردن همین آموزه طب ایرانی است؛ باید توجه داشت که برترین صبحانه شامل مربای بالنگ، مربای به، مربای هویچ و مربای پوست پسته برای معده هایی سرد یا ضعیف و مربای آلبالو و مربای زرشک برای معد های گرم و حریره بادام، شیربرنج با کمی دارچین یا زعفران، عسل و شیره انگور است.

وی یادآور شد: بیماران دیابتی بهتر است از میوه های پخته شده بدون شیرینی نظیر به، سیب یا هویج همراه با نان بهره ببرند و نکته آخر اینکه بهتر است نوشیدنی ها نظیر چای یا شیر یک ساعت با غذا خوردن فاصله داشته باشد.

منبع: برنا

منبع: فرادید

به "هشدار؛ صبحانه پنیر نخورید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "هشدار؛ صبحانه پنیر نخورید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید