4 منوی متفاوت و خاص برای 4 وعده ، پنج شنبه و آدینه اهالی خانه را با این غذاها سورپرایز نموده و میز غذای عاشقانه ای بچینید

به گزارش وبلاگ تینتا، خیلی وقت ها پیش می آید که برای این که چه غذایی درست کنیم به همفکری احتیاج داریم، یعنی اصلا غذای خاصی برای درست کردن به نظرمان نمی آید، کافی ست یکی از اعزای خانواده یک پیشنهاد بدهد.

4 منوی متفاوت و خاص برای 4 وعده ، پنج شنبه و آدینه اهالی خانه را با این غذاها سورپرایز نموده و میز غذای عاشقانه ای بچینید

در این مطلب یک منوی کامل برای تمام وعده های غذایی یک روز رو به شما پیشنهاد داده ایم.

یک نان ویژه برای صبحانه در یک روز تعطیل

نان زیتون

1. آرد، مایه خمیر، شکر و شیر خشک را داخل کاسه بزرگی خوب مخلوط کنید. بعد شیر را به آن بیفزایید و کاملا به هم بزنید تا یک دست گردد. حالا دیگر مواد را هم اضافه کنید و ده دقیقه ورز دهید. خمیر را داخل کاسه ای که با روغن مایع چرب شده قرار دهید و روی ظرف را با یک پارچه مرطوب بپوشانید و اجازه دهید نیم ساعت بماند.

2. خمیر حاصل را به 12 چانه مساوی تقسیم کنید و با فاصله در سینی فر بچینید و روی هر کدام را با کارد به صورت شطرنجی کات بزنید. در فضای خالی سینی چند استکان آب جوش قرار داده، روی سینی را با نایلون و دستمال ضخیم بپوشانید و اجازه دهید حجم بگیرد. در این فاصله فر را با دمای 220 درجه سانتی گراد روشن نموده و یک کاسه فلزی پر آب جوش را کف فر قرار دهید.

3. حالا روی خمیر را اگ ولش کنید. مواد بالا را با هم مخلوط نموده با قلم مو روی خمیرها بمالید. سینی باید در بالاترین طبقه فر قرار بگیرد. تا نان ها پخته شده رویشان طلایی گردد. در خاتمه نان ها را در دستمال مرطوب بپیچید تا خنک شوند.

مواد لازم

5 /3 پیمانه آرد سفید

5 /3 پیمانه آرد کامل(سبوس دار)

5 /2 ق چ مایه خمیر فوری

2 ق س شکر

2 ق س شیر خشک

2 پیمانه شیر ولرم

2 ق س شوید خشک

یک ق س شنبلیله خشک

یک پیمانه روغن زیتون

5 /1 پیمانه زیتون بدون هسته خرد شده

نمک به اندازه لازم

یک ق س زعفران دم نموده رقیق

یک پیمانه گردو(پودر یا ریز شده)

یک عدد زرده تخم مرغ

یک ق س روغن زیتون

یک ق م زعفران دم نموده غلیظ

یک ق س شیر

اندازهی کنجد و سیاه دانه

فوت و فن

حتما روی خمیر برش ایجاد کنید تا وسط نان ها خمیر نماند.

برای نهار

کباب تابه ای

1. پیاز را درشت رنده کنید و همراه با گوشت چرخ نموده، نمک، فلفل، سماق و 1 ق س رب و سیر رنده شده با هم مخلوط نموده خوب ورز دهید و داخل تابه نچسبی پهن کنید و با کارد برش هایی به صورت نوارهای سه سانتی بزنید.

2. تابه را روی شعله ملایم قرار دهید تا آب بیندازد. بعد از پخت یک طرف، کباب ها را برگردانید و آن طرف دیگر را هم بگذارید کاملا بپزد.

3. رب به جامانده را هم با آبلیمو و آب و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید و روی کباب ها بریزید. گوجه فرنگی ها و فلفل دلمه ای ها را هم برش زده روی کباب ها بچنید.

4. در خاتمه پخت باید کباب ها آبدار باشند. در صورت تمایل می توانید در اواخر پخت حدود 30 گرم کره را ریز نموده روی کباب ها بگذارید. این کباب را هم می توانید با برنج هم با نان سرو کنید.

مواد لازم

500 گرم گوشت چرخ نموده مخلوط

2 عدد پیاز میانه

نمک و فلفل به اندازه لازم

یک ق س سماق

3 ق س رب

یک حبه سیر

6 عدد گوجه فرنگی

2 عدد فلفل دلمه ای

یک ق س آب لیموترش تازه

یک فنجان آب

برای عصرانه

کلاب تن ماهی

1. قوطی تن ماهی را به مدت 20 دقیقه در آب جوش بجوشانید. روغن آن را کاملا جدا کنید. حالا تن ماهی، خیار شور، پیازچه، جعفری، زیتون، کرفس و تخم مرغ را به ترتیب در غذاساز ریخته میکس کنید. مایونز و آبلیمو و نمک و فلفل سیاه را داخل کاسه ای خوب با هم مخلوط نموده به مواد اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید.

2. قسمت قهوه ای رنگ دور برش های نان تست را جدا کنید. نصف مواد را روی 3/1 نان ها بمالید و روی هر کدام یک نان بگذارید و به همین صورت یک لایه دیگر از مواد و در خاتمه یک نان دیگر. ساندویچ ها را 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید. در خاتمه هر کدام از ساندویچ ها را از وسط نصف کنید تا به صورت دو مثلث درآید. تزئینش به سلیقه خودتان.

مواد لازم

یک قوطی تن ماهی

50 گرم خیار شور

2 ق س پیازچه خرد شده

2 ق س جعفری خرد شده

5 عدد زیتون بی هسته

یک پیمانه کرفس خرد شده

2 عدد تخم مرغ آبپز شده

2 /1 پیمانه سس مایونز

3 ق س آبلیمو

4 /1 ق چ نمک

یک ق چ فلفل سیاه پودر شده

یک بسته نان تست

برای شام

کروکت سیب زمینی

1. ابتدا پیاز را خرد کنید و با اندازهی روغن تفت دهید. گوشت را هم خرد نموده اضافه کنید. بعد از اندازهی تفت دادن به آن یک لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید به مدت یک ساعت خوب بپزد. در این فاصله کلم و سیب زمینی را خرد کنید. گوشت که آبپز شد، کلم و سیب زمینی را به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد.

2. برای سس این سوپ، هویج، پیاز و چغندر را در ماهیتابه کاملا سرخ کنید. پس از این دو قاشق سوپ خوری از آب سوپ، رب گوجه فرنگی و ادویه به آن اضافه کنید و اجازه دهید کاملا جا بیفتد. هر چه بیشتر جا بیفتد خوشمزه تر می گردد. در آخر کنسرو لوبیا، یک حبه سیر ریز شده، ادویه و نمک را به آن اضافه کنید. هم بزنید و به مواد قبلی اضافه کنید. سوپ برش تان بعد از 10 دقیقه آماده است.

3. در صورت تمایل می توانید برای تزئین و بهتر شدن مزه برش از یک قاشق ماست یا سس مایونز هم بهره ببرید.

مواد لازم

3 عدد سیب زمینی درشت

3 ورق کالباس

50 گرم زرشک

یک عدد فلفل دلمه ای سبز یا قرمز

یک عدد پیاز کوچک

2 عدد تخم مرغ

نمک، فلفل، زنجبیل و پودر سیر به اندازه لازم

100 گرم پنیر موزارلا

مواد لازم برای روی کروکت

یک عدد تخم مرغ

یک ق چ زعفران دم نموده

آرد اندازهی

رشته سویا یا کارایف به اندازه لازم

منبع: همشهری آنلاین

به "4 منوی متفاوت و خاص برای 4 وعده ، پنج شنبه و آدینه اهالی خانه را با این غذاها سورپرایز نموده و میز غذای عاشقانه ای بچینید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "4 منوی متفاوت و خاص برای 4 وعده ، پنج شنبه و آدینه اهالی خانه را با این غذاها سورپرایز نموده و میز غذای عاشقانه ای بچینید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید