طرز تهیه فرنی بستنی با نشاسته و ژلاتین

به گزارش وبلاگ تینتا، فرنی بستنی نوعی دسر ترکیبی است که طعم خوشمزه و منحصر به فردی دارد. این دسر اغلب به صورت قالبی و با انواع میوه، شکلات و کارامل در طرح ها و طعم های مختلف درست می گردد. با ما همراه باشید.

طرز تهیه فرنی بستنی با نشاسته و ژلاتین

مواد لازم فرنی بستنی با نشاسته

  • زرده تخم مرغ چهار عدد
  • نشاسته ذرت سه قاشق غذاخوری
  • شیر کم چرب کاله خرید آنلاین 700 میلی لیتر
  • بستنی وانیلی کاله 150 گرم
  • نمک نصف قاشق چای خوری
  • شکر 100 گرم
  • کره دو قاشق غذاخوری
  • وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

مواد لازم فرنی بستنی با نشاسته و ژلاتین

  • شیر دو لیوان
  • نشاسته گندم دو و نیم قاشق غذاخوری
  • شکر پنج قاشق غذاخوری
  • گلاب پنج قاشق غذاخوری
  • بستنی وانیلی کاله 100 گرم
  • زرده تخم مرغ یک عدد
  • خامه تتراپک کاله خرید آنلاین دو قاشق غذاخوری
  • پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری
  • وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه فرنی بستنی با نشاسته

مرحله اول

ابتدا شیر، نشاسته ذرت، شکر، نمک، کره و وانیل را در یک قابلمه مناسب ریخته و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.قابلمه را روی حرارت میانه قرار دهید تا مواد آهسته به جوش آیند. بعد از این که شیر به جوش آمد قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مرحله دوم

زرده های تخم مرغ را داخل یک کاسه بزرگ ریخته و آغاز به هم زدن کنید تا زرده ها کرم رنگ شوند.مواد درون قابلمه را روی زرده تخم مرغ ریخته و هم بزنید.این کار باعث می گردد زرده های تخم مرغ بدن این که بپزند، حرارت ببینند.

مرحله سوم

مایه را به قابلمه برگردانید و روی حرارت میانه قرار دهید. آرام آرام مواد را هم بزنید تا حرارت آن زیاد گردد. در این مرحله دقت کنید که مواد را باید از ته قابلمه هم بزنید تا ته نشین نگردد و فرنی به غلظت مطلوب برسد.

مرحله چهارم

بعد از 5 دقیقه که فرنی به قوام آمد، مایه را از روی حرارت برداشته و بستنی را به آن اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید. فرنی آماده است در ظرفی مناسب سرو کنید و روی آن را با هر میوه ای که مایل هستید تزیین نموده و نوش جان کنید.

طرز تهیه فرنی بستنی با نشاسته و ژلاتین

مرحله اول

نشاسته را داخل نیم فنجان شیر سرد ریخته و خوب هم بزنید تا کاملا ذوب گردد. نشاسته حل شده را با به جای مانده شیر داخل قابلمه بریزید. زرده تخم مرغ را داخل یک کاسه هم بزنید و همراه با شکر، گلاب، وانیل و خامه به مخلوط شیر و نشاسته اضافه کنید.

مرحله دوم

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مایه را مرتب هم بزنید تا قوام آید و غلظتی مثل ماست پیدا کند سپس ژلاتین را به روش بن ماری ذوب نموده و داخل قابلمه بریزید تا مواد یکدست شوند.فرنی را از روی حرارت برداشته، بستنی را به آن اضافه نموده و مخلوط کنید. سپس آن را در قالب مورد نظر ریخته و 2 تا 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

مرحله سوم

در آخر فرنی را از یخچال بیرون آورده و در ظرف مورد نظر برگردانید و روی آن را با کارامل، شکلات یا هر میوه ای که مایلید تزیین کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه فرنی بستنی با نشاسته و ژلاتین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه فرنی بستنی با نشاسته و ژلاتین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید