طرز تهیه سوپ قارچ و آویشن
به گزارش وبلاگ تینتا، این سوپ برای گیاه خوارها که بسیار به تغذیه خود حساس هستند، مناسب است. همه موادی که در این غذا استفاده شده اند گیاهی هستند و جایی برای نگرانی وجود ندارد.

- تعداد: 2 نفر
- زمان تهیه و پخت: 40 دقیقه
مواد لازم
- 1/3 پیمانه قارچ خشک
- دو پیمانه آب سبزیجات
- سه قاشق غذاخوری کره
- 1.5 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
- 3 قاشق غذاخوری آرد
- 3 قاشق غذاخوری سس سویا
- نصف پیمانه خامه کم چرب
- یک قاشق آویشن تازه خرد شده
- نمک و فلفل
طرز تهیه
- آب سبزیجات را درون قابلمه روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. در یک کاسه کوچک، آب جوشیده را روی قارچ ها بریزید و کنار بگذارید تا خیس بکشند. حدود 20 دقیقه کافی است.
- قارچ ها را از کاسه خارج کنید و آب را در کاسه کنار بگذارید. قارچ های خیس خورده را خرد کنید.
- در یک قابلمه کوچک، کره را آب کنید و پیازچه خرد شده را به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند.
- آرد را به مخلوط کره و پیازچه اضافه کنید. آنها را دو دقیقه تفت دهید.
- به تدریج 1.5 پیمانه از آب سبزیجات را اضافه کنید و مدام روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شوند.
- قارچ های به جای مانده، سس سویا، خامه و آویشن را اضافه کنید. دوباره چند دقیقه دیگر هم بزنید تا کاملا غلیظ شوند.
تاریخ انتشار: 19 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 19 مرداد 1401
گردآورنده: tinta.chaparblog.ir
شناسه مطلب: 28142
به "طرز تهیه سوپ قارچ و آویشن" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ قارچ و آویشن"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید