طرز تهیه سوپ قارچ و آویشن

به گزارش وبلاگ تینتا، این سوپ برای گیاه خوارها که بسیار به تغذیه خود حساس هستند، مناسب است. همه موادی که در این غذا استفاده شده اند گیاهی هستند و جایی برای نگرانی وجود ندارد.

طرز تهیه سوپ قارچ و آویشن
  • تعداد: 2 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 40 دقیقه

مواد لازم

  • 1/3 پیمانه قارچ خشک
  • دو پیمانه آب سبزیجات
  • سه قاشق غذاخوری کره
  • 1.5 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
  • 3 قاشق غذاخوری آرد
  • 3 قاشق غذاخوری سس سویا
  • نصف پیمانه خامه کم چرب
  • یک قاشق آویشن تازه خرد شده
  • نمک و فلفل

طرز تهیه

  1. آب سبزیجات را درون قابلمه روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. در یک کاسه کوچک، آب جوشیده را روی قارچ ها بریزید و کنار بگذارید تا خیس بکشند. حدود 20 دقیقه کافی است.
  2. قارچ ها را از کاسه خارج کنید و آب را در کاسه کنار بگذارید. قارچ های خیس خورده را خرد کنید.
  3. در یک قابلمه کوچک، کره را آب کنید و پیازچه خرد شده را به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند.
  4. آرد را به مخلوط کره و پیازچه اضافه کنید. آنها را دو دقیقه تفت دهید.
  5. به تدریج 1.5 پیمانه از آب سبزیجات را اضافه کنید و مدام روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شوند.
  6. قارچ های به جای مانده، سس سویا، خامه و آویشن را اضافه کنید. دوباره چند دقیقه دیگر هم بزنید تا کاملا غلیظ شوند.
منبع: فوت و فن / food52.com

به "طرز تهیه سوپ قارچ و آویشن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ قارچ و آویشن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید