طرز تهیه سالاد فتوچینی؛ یک پیش غذای هیجان انگیز

به گزارش وبلاگ تینتا، خبرنگارانـ سالاد ها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین ترکیبات غذایی در سراسر دنیا هستند که بیش تر به عنوان پیش غذا سرو می شوند؛ اما خیلی از آن ها به علت ترکیبات کاملی که دارند، می توانند به عنوان غذای اصلی نیز مورد استفاده قرار بگیرند. سالاد ها معمولاً به صورت سرد سرو می شوند و ممکن است علاوه بر سبزیجات، مواد غذایی دیگری مانند تخم مرغ، مرغ، حبوبات پخته، پاستا، نان تست، پنیر و... نیز به آن ها اضافه گردد که در این صورت ارزش غذایی شان بیش تر می گردد و می توان آن ها را به عنوان غذای اصلی نیز میل کرد.

طرز تهیه سالاد فتوچینی؛ یک پیش غذای هیجان انگیز

سالاد فتوچینی یکی ازا انواع سالاد های سرد است که با نوعی پاستا به نام فتوچینی تهیه می گردد. فتوچینی که در ایران با نام ماکارانی آشیانه ای معروفیت دارد، نوعی پاستای رشته ای بلند است که برای تهیه انواع غذا های سرد و گرم فست فودی از آن استفاده می گردد و ظاهر بسیار زیبایی دارد. سالاد فتوچینی از ترکیب فتوچینی با سیب زمینی، هویج، خیارشور، ذرت، نخود فرنگی و... تهیه می گردد که بسیار خوشمزه و مجلسی است.

در ادامه این مطلب طرز تهیه سالاد فتوچینی همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه این سالاد خوشمزه تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه سالاد فتوچینی

فتوچینی یا ماکارانی آشیانه ای: 200 گرم

نخود فرنگی پخته: نصف لیوان

هویج آبپز: 2 عدد

سیب زمینی آبپز: 3 عدد

خیارشور: 5 عدد

ذرت: نصف لیوان

فلفل هالوپینو: 1 عدد

ماست چکیده: نصف لیوان

سس مایونز: 2 قاشق غذاخوری

سیر: 1 حبه

آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به اندازه لازم

نکات مربوط به مواد اولیه

1ـ نکات مربوط به ذرت

ذرت یکی از دانه های خوراکی بسیار خوشمزه و پر هوادار است که در آشپزی کاربرد زیادی دارد. از دانه ذرت برای تهیه انواع سالاد سبزیجات، سوپ ها، خوراک مرغ، خورش، ماکارانی، فینگرفودها، سالاد الویه و سالاد ماکارانی و حتی در ترشی ها استفاده می گردد. ما معمولا ذرت را به صورت قوطی های کنسرو از فروشگاه مواد غذایی یا به صورت منجمد و نیم پز از فروشگاه های سبزیجات تهیه می کنیم. اگر برای تهیه ذرت از خود بلال استفاده می کنید، باید بدانید که برترین بلال برای تهیه ذرت، بلال های معروف به ذرت مکزیکی هستند که در مغازه های تره بار موجودند. بلال ذرت مکزیکی دارای دانه های درشت؛ شفاف و بسیار نرم و شیرین است که برای تهیه سالاد و استفاده در انواع ترشی و غذا مناسب هستند. دانه های این نوع بلال به رنگ زرد روشن هستند و تیره نمی شوند.

2 ـ نکات مربوط به سس مایونز

همواره وقتی در تهیه غذا یا سالاد سس مایونز جزو مواد اولیه است، عده ای می پرسند، آیا می گردد به جای آن از ماست استفاده کرد؟ این مسئله تا حدودی سلیقه ای است. اگر منع مصرف دارید یا اینکه به خاطر کالری بالای سس مایونز تمایلی به استفاده از آن را ندارید، می توانید ماست چکیده یا پرچرب را جایگزین کنید؛ اما ماست معمولاً آب می اندازد؛ بنابراین توصیه می گردد برای مهمانی ها این کار را انجام ندهید. بعلاوه می توانید اندازه سس مایونز را نصف کنید و ماست پر چرب را با آن مخلوط کنید.

3 ـ نکات مربوط به فلفل هالوپینو

فلفل سبز سرشار از مواد مغذی و ویتامین c است که در تقویت سیستم ایمنی، جلوگیری از گرفتگی رگ های قلب، کنترل دیابت، پاک سازی ریه و افزایش اشتها نقش مهمی دارد. فلفل هالوپینو یکی از خوشمزه ترین انواع فلفل سبز است که طعم تند و طبع گرمی دارد و برای تهیه انواع ترشی و سالاد گزینه بسیار مناسبی است. برای تهیه سالاد فتوچینی می توانید از هر نوع فلفل سبز تند یا شیرین که مطابق ذائقه شما باشد، بهره ببرید.

طرز تهیه سالاد فتوچینی

1ـ ابتدا فتوچینی را داخل آب در حال جوش بریزید و طبق دستور روی بسته بندی بگذارید نرم گردد و بعد آن را آبکش کنید و کنار بگذارید تا آب اضافه اش کشیده و خنک گردد؛ سپس فتوچینی را داخل یک کاسه مناسب بریزید. سیب زمینی آبپز، هویج آبپز، خیار شور و فلفل هالوپینو را به صورت نگینی خرد کنید و به فتوچینی اضافه کنید؛ سپس نخود فرنگی و ذرت پخته را به مواد سالاد اضافه کنید.

2 ـ داخل یک کاسه دیگر ماست چکیده را همراه با سس مایونز، آبلیمو، سیر رنده شده، نمک و فلفل سیاه با هم خوب مخلوط کنید؛ سپس سس آماده را روی مواد سالاد بریزید. سالاد را خوب هم بزنید تا همه مواد کاملا با سس آغشته شوند و مزه ها به خورد هم بروند. سالاد فتوچینی را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک گردد؛ سپس سرو کنید، نوش جان.

منبع: فرارو

به "طرز تهیه سالاد فتوچینی؛ یک پیش غذای هیجان انگیز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد فتوچینی؛ یک پیش غذای هیجان انگیز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید