6 گام برای پخت یک ته چین تُن ماهی خوشمزه

به گزارش وبلاگ تینتا، بیشتر افراد تن ماهی را با پلوی سفید یا شوید پلو میل می نمایند؛ اما امروز غذایی را به شما معرفی می کنیم که حتی اگر به تن ماهی علاقه ندارید، به علت طعم فوق العاده آن به راحتی از کنارش عبور نخواهید کرد

6 گام برای پخت یک ته چین تُن ماهی خوشمزه

طعم بی نظیری به غذا می بخشد و باعث می گردد بوی ماهی را حس نکنید. حالا برویم سراغ طرز تهیه ته چین تُن ماهی به نقل از چی شی.

مواد لازم برای 2 -3 نفر

پیاز میانه: یک عدد

تن ماهی: یک عدد

نمک و زردچوبه و فلفل:به اندازه کافی

پودر پاپریکا

پودر تخم گشنیز:به اندازه لازم

دارچین:به اندازه لازم

سبزی گشنیز تازه:به اندازه لازم

برنج:2.5 پیمانه

زعفران:به اندازه لازم

برای طرز تهیه ته چین تن ماهی به روش مجلسی، ابتدا باید تن ماهی را آماده کنیم. به این منظور پیاز، پایه ثابت غذا های ایرانی را به صورت نگینی خرد می کنیم و در کمی روغن تفت می دهیم تا نرم و سبک گردد. سپس ادویه را شامل زردچوبه و فلفل سیاه به پیاز اضافه می کنیم و تفت دادن را یکی دو دقیقه دیگر ادامه می دهیم.

در مرحله بعد، تن ماهی را از قبل 20 دقیقه بجوشانید، روغن آن را گرفته، به پیاز در حال سرخ شدن اضافه کنید. در این مرحله، پودر پاپریکا و پودر تخم گشنیز را به بقیه مواد اضافه و با دیگر مواد مخلوط کنید. مواد تن ماهی را پس از کمی تفت خوردن کنار بگذارید. نباید فراموش کنید که برای خوشمزه تر شدن این غذا به پودر پاپریکا و گشنیز احتیاج دارید و نمی توانید آن را حذف کنید.

قابلمه ای را تا نیمه از آب پر نموده، روی شعله گاز قرار می دهیم. زمانی که آب جوش آمد، برنج را به همراه نمک درون قابلمه ریخته، اجازه می دهیم نیم پز گردد. سپس برای این که متوجه شوید برنج شما برای آب کشی کردن آماده است یا خیر، یک دانه برنج را بین 2 انگشت له کنید. اگر اطراف دانه نرم شده و مغز آن کمی گیر داشت، یعنی برنج برای آبکشی آماده است. برنج را که آبکشی کردید، در مرحله بعد به سراغ آماده کردن سبزی بروید.

سبزی گشنیز تازه از مهم ترین مواد این غذاست و نمی توانید جایگزین دیگری انتخاب کنید. سبزی گشنیز تازه را شسته، به صورت کاملاً ریز خرد کنید. سپس سبزی تازه را با برنج آبکشی شده مخلوط کنید.

در این مرحله برای داشتن یک ته چین مجذوب کننده و خوش رنگ، باید مواد را به صورت لایه ای درون قابلمه بریزید. ابتدا یک لایه سیب زمینی برای ته دیگ کف قابلمه بچینید. سپس یک لایه از مخلوط برنج و سبزی گشنیز را در قابلمه ریخته، لایه بعدی را مواد تن ماهی اضافه کنید. روی مواد کمی ادویه دارچین بریزید. برای لایه سوم و آخر برنج را اضافه کنید.

در آخرین مرحله و پس از انجام تمام مراحل طرز تهیه ته چین تن ماهی، غذا را روی شعله کم به همراه شعله پخش کن قرار دهید. درِ قابلمه را با دم کنی بپوشانید و حدود نیم ساعت تا 40 دقیقه اجازه دهید غذا دم بکشد. پس از این مدت این غذای خوشمزه برای سرو آماده است.

منبع:خراسان

منبع: فرارو

به "6 گام برای پخت یک ته چین تُن ماهی خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "6 گام برای پخت یک ته چین تُن ماهی خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید