نان حلوایی یک پیش غذای مقوی برای افطار

به گزارش وبلاگ تینتا، نان حلوایی یک نوع کلوچه حلوایی خوشمزه است و شما به راحتی می توانید آن را در منزل برای عصرانه یا سفره افطار خود درست کنید.

نان حلوایی یک پیش غذای مقوی برای افطار

برای تهیه نان و حلوا روش های متفاوتی وجود دارد. یکی از انواع نان های حلوایی در اردبیل و تالش و خلخال درست می گردد. این نان در ماه رمضان طرفدارهای زیادی دارد و می تواند در وعده میان افطار تا سحر هم یک میان وعده مقوی به شمار آید. حلوایی که برای لایه میانی این نان انتخاب می کنید دست خودتان است و از هر حلوایی می توانید استفاده نمایید. این نان هم داخل فر و هم در تابه تهیه می گردد. با وبلاگ تینتا همراه باشید تا طرز تهیه نان حلوایی را یاد بگیرید.

مواد لازم برای طرز تهیه نان حلوایی

  • تخم مرغ 1 عدد
  • شیر یا آب ولرم 120 گرم یا 1/2 پیمانه
  • پودر خمیرمایه 5 گرم یا 1 قاشق مرباخوری
  • شکر 30 گرم یا 2 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع 40 گرم یا 4 قاشق غذاخوری
  • آرد سفید 250 الی 350 گرم یا 2 پیمانه
  • نمک 1/4 قاشق چای خوری
  • حلوا دلخواه (حلوای آرد گندم، حلوای شیر و غیره) به مقدار لازم

طرز تهیه نان حلوایی

مرحله اول

در مرحله اول خمیرمایه را عمل آورید. شیر ولرم را داخل کاسه ای بریزید. خمیرمایه را اضافه کنید و یک قاشق شکر روی خمیرمایه بریزید. ده دقیقه در کاسه را بگذارید.

مرحله دوم

تخم مرغ را با بقیه شکر و نمک و روغن مایع مخلوط کنید و هم بزنید تا تخم مرغ از لختگی خارج گردد. سپس خمیرمایه عمل آمده را اضافه کنید و هم بزنید. آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع گردد. بستگی به مقدار جذب آب، مقدار آرد فرق دارد.

مرحله سوم

خمیر را خوب ورز دهید. برای این کار چند روش دارید. هم می توانید آن را 100 بار به سطح بکوبید تا نرم و لطیف گردد یا با یاری همزن خوب ورز دهید. خمیر را به شکل توپ دربیاورید و در کاسه قرار دهید و روی کاسه را بپوشانید و 1 تا 2 ساعت در دمای محیط قرار دهید تا خمیر پف کند و حجم آن دو برابر گردد.

مرحله چهارم

وقتی حجم خمیر دو برابر شد، با دست خود پف آن را بگیرید و به مقدار های یکسان تقسیم کنید. هر قسمت از خمیر را کف دست کمی پهن کنید و کمی از حلوا وسط آن قرار دهید و بعد خمیر را خوب گرد کنید. روی هر خمیر را با زرده و کمی زعفران و شیر رومال کنید و کنجد بپاشید.

مرحله پنجم

نان ها را داخل سینی فر از قبل گرم شده قرار دهید و 20 دقیقه با دمای 180 درجه بگذارید تا نان ها بپزند. اگر دوست دارید بدون فر نان را تهیه کنید، خمیرها را داخل یک تابه دو طرفه قرار دهید و روی شعله پخش کن بگذارید و 30 دقیقه زمان دهید تا نان ها بپزند.

اگر به پخت نان های خانگی علاقه دارید نان بلغاری مغزدار، مناسب برای افطار را بخوانید.

نکات کلیدی در طرز تهیه نان حلوایی

  • حتما از آرد سفید بهره ببرید.
  • مقدار افزودن حلوا به دلخواه شما بستگی دارد.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای آشپزی چند پیش غذای مفید و خوشمزه برای افطار را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "نان حلوایی یک پیش غذای مقوی برای افطار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نان حلوایی یک پیش غذای مقوی برای افطار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید