شرایط استفاده از دستگاه رادیولوژی بیمارستان ها چیست؟

به گزارش وبلاگ تینتا، رئیس سابق انجمن رادیولوژی کشور گفت: قوانین استفاده از دستگاه های پزشکی با توجه به معاینات بالینی که به وسیله پزشک انجام می گردد، معین شده و این پزشک است که می گوید برای چه بیماری رادیولوژی انجام گردد.

شرایط استفاده از دستگاه رادیولوژی بیمارستان ها چیست؟

جلال جلال شکوهی رئیس سابق انجمن رادیولوژی کشور، در تبادل نظر با خبرنگار گروه اجتماعی وبلاگ تینتا، اظهار کرد: قوانین استفاده از دستگاه های پزشکی با توجه به معاینات بالینی که به وسیله پزشک معالج بیمار انجام می گردد، مشخص شده و این پزشک است که مشخص می نماید که برای بیمار رادیولوژی انجام گردد.

وی افزود: مهمترین نکته این است که بیماری که به انجام رادیولوژی احتیاج دارد، بیمه باشد؛ چون در صورت تماس اقتصادی کمتر درمان او برای پزشک دلپذیرتر است و ما به هیچ وجه دوست نداریم در امور اقتصادی با بیمار درگیر شویم.

رئیس سابق انجمن رادیولوژی کشور اعلام کرد: دستگاه های رادیولوژی برای بیماران باید به تعداد متخصصین فراهم باشند و توزیع متخصصین هم باید عادلانه باشد و به صورت مرحله به مرحله بیمار را به تخصص های مورد احتیاج ارجاع بدهند.

جلال شکوهی بعلاوه یادآور شد: با وجود وضع فعلی ارز به سختی می توانیم در صورت خرابی دستگاه های موجود را تعمیر کنیم و حتی بعضی از مراکز مرفه دولتی و دانشگاه ها نمی توانند خرید مورد احتیاج در این زمینه را انجام بدهند.

وی در ادامه افزود: معاینه درست به وسیله پزشکان همکار ما هم مهم است و باید از سواد خود در این خصوص مایه بگذارند و بیمار را به خوبی معاینه نموده و پس از آن فرایند درمان بیمار را در صورت احتیاج به سی تی اسکن، رادیولوژی، پزشکی هسته ای و ... ادامه بدهند.

رئیس سابق انجمن رادیولوژی کشور توضیح داد: دستگاه های قدیمی رادیولوژی برای پزشک این محدودیت را داشتند که بیمار با وزن بالای 105 کیلو را نمی توانند به روی تخت ببرند و بیشتر مسئله چرخ دنده ها و حرکت چرخ است که اشکال پیش می آورد.

جلال شکوهی بعلاوه اعلام کرد: امروز دستگاه های نو تا 250 کیلوگرم وزن را تحمل می نمایند و چون تعداد افراد چاق در آمریکا و اروپا نسبت به دنیا سوم بیشتر است، دستگاه هایی درست نموده اند که تحمل وزن بیشتر را هم دارند.

وی توضیح داد: اگر امروز بیمار به یک مرکز مراجعه می نماید از اینکه دستگاه نو رادیولوژی موجود بود تعجب نکند و با 10 تا 15 سال پیش خیلی متفاوت شده است.

رئیس سابق انجمن رادیولوژی افزود: اگر چرخ دنده یکی از دستگاه های رادیولوژی خراب گردد، ضمن اینکه مدتی دستگاه می خوابد با ارز 4 هزار و دویست تومانی هم که برداشته شده و باید هزینه بیشتری برای تامین آن دستگاه صرف گردد.

جلال شکوهی تاکید نمود: به طور محدود بعضی از مراکز درمانی ادعا می نمایند که دستگاه های آن ها قابلیت تحمل هر وزنی را دارند و البته با این افراد هم احتیاط می نمایند و در انجام رادیولوژی بعد از مدتی به دلایلی چون ایراد فنی دستگاه رادیولوژی و ... اینکار را متوقف می نمایند.

وی یادآور شد: اغلب دستگاه های رادیولوژی موجود در کشور بالای 10 الی 25 سال عمر دارند و حداقل اگر قرار بر تعویض آن ها نیست حداقل باید به روز شوند.

کد ویدیو

دانلود

فیلم اصلی

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "شرایط استفاده از دستگاه رادیولوژی بیمارستان ها چیست؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شرایط استفاده از دستگاه رادیولوژی بیمارستان ها چیست؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید