تهیه سمبوسه گوشت و قارچ به دو روش

به گزارش وبلاگ تینتا، سمبوسه جزء غذاهای سریع به شمار می رود که دستور تهیه ساده ای دارد و هم در بین بچه ها و هم بزرگسالان هواداران خاص خودش را دارد.

تهیه سمبوسه گوشت و قارچ به دو روش

سمبوسه گوشت و قارچ یکی از انواع سمبوسه های بسیار خوشمزه و ساده است و شما می توانید با نان لواش به راحتی این سمبوسه را در خانه تهیه کنید. برای تهیه سمبوسه ها می توانید به چند روش عمل کنید. می توانید سمبوسه را بعد از پیچیدن داخل فر قرار دهید یا داخل روغن سرخ کنید. بعلاوه می توانید در اسنک ساز بگذارید که در هر سه روش یک سمبوسه ترد و خوشمزه خواهید داشت. با وبلاگ تینتا همراه باشید تا طرز تهیه سمبوسه گوشت و قارچ را یاد بگیرید.

مواد لازم برای تهیه سمبوسه گوشت و قارچ

  • پیاز 1 عدد
  • گوشت چرخ نموده 300 گرم
  • قارچ 10 عدد
  • رب 1 قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا به میزان لازم
  • سیر 2 حبه
  • جعفری در صورت تمایل 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه 1 عدد
  • نان لواش به میزان لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم

طرز تهیه سمبوسه گوشت و قارچ

مرحله اول

ابتدا پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و داخل یک تابه به همراه زردچوبه تفت دهید تا سبک و طلایی گردد. سپس سیر پوره شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. گوشت را بریزید و به همراه پیاز تفت دهید تا سبک گردد و تغییر رنگ دهد. سپس همه ادویه ها را به همراه کمی نمک به گوشت اضافه کنید.

مرحله دوم

در ادامه قارچ ها را بشویید و خرد کنید. بهتر است برای اینکه قارچ ها سیاه نشوند کمی آب لیموترش روی آن ها بزنید و به همراه فلفل دلمه نگینی شده به مواد گوشتی اضافه کنید. با حرارت بالا آن را تفت دهید تا آب اضافه قارچ کشیده و فلفل دلمه نرم گردد.

مرحله سوم

در ادامه رب را به همراه کمی پنیر رنده شده و جعفری به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته و پنیر کمی ذوب گردد. می توانید پنیر را موقع پیچیدن سمبوسه روی مواد بریزید یا به مواد میانی اضافه کنید. نان لواش تازه و نرم را به صورت طولی برش بزنید.

مرحله چهارم

حالا میزانی از مواد گوشتی را روی نان قرار دهید و به صورت مثلثی بپیچید و داخل یک تابه با کمی روغن خوب هر دو طرف سمبوسه را سرخ کنید. بعلاوه می توانید کف سینی فر را چرب کنید و سمبوسه را داخل آن قرار دهید و به مدت 15 دقیقه با دمای 180 در حدی که روی سمبوسه طلایی گردد بگذارید بماند. این غذا را کنار چیپس خلالی با سس قارچ میل کنید.

نکات کلیدی در تهیه سمبوسه گوشت و قارچ

  • به دلخواه کمی فلفل قرمز به مواد اضافه کنید.
  • سمبوسه گوشت و قارچ را در ساندویچ ساز نیز می توانید درست کنید تا با روغن کمتری سرخ گردد.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای غذایی بیشتر کباب مرغ خوشمزه مراکشی را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "تهیه سمبوسه گوشت و قارچ به دو روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تهیه سمبوسه گوشت و قارچ به دو روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید