برنده های برنامه های استعدادیابی تلویزیون، الآن چه کار می نمایند؟

به گزارش وبلاگ تینتا، روزنامه خراسان: چندین ماه بعد از سرانجام فصل اول برنامه پربیننده عصر جدید شنبه شب احسان علیخانی درباره روی صحنه آمد تا ستاره های دیگری به تلویزیون مان معرفی کند. افراد با استعداد مثل خواننده، نقاش، ورزشکار، تردست، هنرمند و ... که چندسال منتظر بودند خودشان را به همه بشناسانند، حالا با مقداری بخت و اقبال در شرایطی قرار می گیرند که می توانند جهت زندگی شان را صدوهشتاد درجه تغییر دهند. سال هاست که برنامه های استعدادیابی زیادی از شبکه های مختلف پخش می گردد؟ تلنت شو هایی که آمده اند تا هم بساط سرگرمی مان را جور نمایند و هم محلی باشند برای کشف استعداد افراد.

برنده های برنامه های استعدادیابی تلویزیون، الآن چه کار می نمایند؟

حالا سوال این جاست؛ تلویزیون و سازمان های مرتبط، چقدر به برنامه های استعدادیابی اعتماد دارد؟ وقتی جوانی از بین چندهزار نفر انتخاب می گردد آیا صرفا برنده شده و بعد کنار گذاشته می گردد یا از چنین نابغه هایی در جای مناسب استفاده می گردد؟ در پرونده امروز زندگی سلام به بهانه آغاز فصل دوم عصر جدید، رفتیم سراغ چند تن از نفرات برتر برنامه های استعدادیابی تا ببینیم که این روز ها کجا هستند و چه می نمایند؟

درویشان پور: مشغول تئاتر و یک برنامه تلویزیونی هستم

نام برنامه:

خنداننده شو یک و دو

چه سالی پخش شد؟

96 و 97

نفرات برترش کجا هستند؟

قهرمان های خنداننده شو جزو خوش شانس ترین نفرات برتر همه برنامه های استعدادیابی بودند. رامبد جوان هیچ وقت جوایز گران قیمتی را برای برنده های برنامه اش تدارک ندید، اما کاری کرد که همه شرکت نماینده های خنداننده شو سر زبان ها بیفتند. حالا نه تنها قهرمان های خنداننده شو بلکه هرکدام از شرکت نماینده های دیگر انگار کار و بارشان رو به راه است. از محمد معتضدی بگیرید که در همین یکی دو سال بعد از خنداننده شو در چند فیلم و سریال مثل زیرنظر، از سرنوشت و ... بازی کرد تا مجید افشاری که یک سال پیش در برنامه ایرانیوم به عنوان مجری حضور داشت و حالا هم برای هفت استندآپ اجرا می نماید.

در این بین، میثم درویشان پور، قهرمان فصل اول در مصاحبه با زندگی سلام ما از اوضاع این روزهایش می گوید: مدتی قبل تئاتر 3 تفنگدار و یکی به کارگردانی مهدی شاه حسینی را روی صحنه داشتم. حالا هم سرگرم تهیه برنامه کارستون هستم که هنوز به مرحله پخش نرسیده است. درویشان پور ادامه می دهد: تا قبل از خنداننده شو به عنوان مهندس عمران فعالیت می کردم، اما حالا دیگر فرصت این کار را ندارم. البته همچنان کم و بیش مهندس عمران هستم، ولی بیشتر از رشته عمران، کار هنری می کنم.

نفر اول فصل اول خنداننده شو در خاتمه درباره برنامه جدیدش، کارستون می گوید: کارستون یک برنامه تلویزیونی است که مشاغل مختلف را به زبان طنز معرفی می نماید. هنوز به پخش نرسیدیم و بعد بیشتر درباره اش صحبت می کنم. علی صبوری، نفر اول فصل دوم هم از آن چهره هایی است که قبل تر هم در اینستاگرام برای خودش تا حدی برو بیایی داشت و با حضور در خنداننده شو به شهرتش اضافه شد. او این روز ها بیشتر از قبل در فضای مجازی مشغول فعالیت است. ضمناً، صبوری در سریال خط مقدم تلویزیون هم بازی نموده است.

محمدی مرام: در شبکه 3 و ورزش گزارشگری می کنم

نام برنامه؟

آقای گزارشگر

چه سالی پخش شد؟

94، 95، 96

نفرات برترش کجا هستند؟

آقای گزارشگر جزو سخت ترین برنامه های استعدادیابی تلویزیون بود. داوران این برنامه تنها دنبال کشف یک صدای متفاوت برای گزارشگری نبودند. آن ها با سخت گیری تمام دنبال کسی می گشتند که افزون بر صدای خوب، بیشترین اطلاعات فوتبالی را داشته باشد. در خور ذکر است که در فصل اول این برنامه، پیمان احمدی و در فصل دوم فرشاد محمدی و در فصل سوم سعید زلفی با رأی مردم، برندگان آقای گزارشگر شدند.

پیمان احمدی هم اکنون در شبکه سهند مشغول فعالیت است و با فرشاد محمدی هم در ادامه گفت وگویی داشته ایم. ضمناً از سعید زلفی هم خبری نیست! همان طور که گفتیم به جز یکی دو تن از نفرات برتر این مسابقه از بقیه شان خبری نیست. فرشاد محمدی مرام که در سال 94 نفر اول این مسابقه استعدادیابی شد، تنها فردی است که این وسط انگار شانس بیشتری نسبت به بقیه داشته است. او حالا در شبکه ورزش و شبکه 3 گزارش می نماید و در گفت و گویی با خبرنگار ما می گوید: تحصیلاتم مرتبط بازیست شناسی بوده است و از چندسال پیش همزمان با گزارش فوتبال، کار آزمایشگاه هم انجام می دهم.

حالا البته مقداری کار های پژوهشی و آزمایشگاهی کمتر شده است و در هفته، سه، چهار روز را کار های آزمایشگاهی و یک سری کار های آزاد انجام می دهم و مابقی، گزارش فوتبال کار می کنم. می پرسم چطور شد که از قهرمان های فصل های مختلف فقط شما وارد صداوسیما شدید؟ که می گوید: سال اول پیمان احمدی قهرمان آقای گزارشگر شد که بچه تبریز است. او آن اوایل در شبکه استانی گزارش می کرد. یک سال پیش هم شنیدم که برای چند سایت فوتبالی، گزارش می نماید، اما از بقیه بچه ها خبری ندارم.

به هرحال دوره دوم آقای گزارشگر بهترین و سخت ترین فصل برنامه بود. هرکدام از شرکت نماینده ها در مرحله اول در یک مسابقه کتبی شرکت می کردند، مسابقه ای که سوالاتش در سطحی بود که مثلا در بازی بارسلونا و رئال سال 2009 کنار فلان بازیکن چه کسی بازی نموده است؟! من در آن مرحله از میان دو هزار نفر، اول شدم. بعد از آن تست گزارشگری دادم که بین 200 نفر باز هم اول شدم و با تعدادی دیگر از بچه ها وارد مرحله گروهی مسابقه شدم و .... آن زمان گروه ورزش سیما از شرایط ما اطلاع داشت و می دانست که من برای قهرمانی چه جهتی را طی نموده ام؛ بنابراین بعد از مسابقه دوباره تست دادم و کارم را در شبکه های ورزش و شبکه 3 آغاز کردم.

پورصائب: حق و حقوق مان را نگرفتیم

نام برنامه:

شب کوک

چه سالی پخش شد؟

94

نفر اولش کجاست؟

نزدیک به سه سال و نیم پیش برنامه ای درباره استعدادیابی موسیقی روی آنتن شبکه نسیم رفت که نقطه عطف آن، زمانی بود که مجری برنامه، روی صحنه ایستاد و جوایز برندگان فصل نخست را اظهار داشت: 6 سکه بهارآزادی، تهیه آلبومی با هزینه 80 تا 100 میلیون تومان و تهیه تیتراژ یکی از برنامه های تلویزیونی؛ بنابراین بعد از تمام شدن شب کوک همه منتظر بودیم که خواننده قهرمان یعنی علی پور صائب پشت سر هم آلبوم منتشر کند و دست کم تا مدتی فضای موسیقی کشور را در دست بگیرد، اما طولی نکشید که آقای خواننده فراموش شد و دیگر خبری از او نداشتیم.

علی پورصائب در مصاحبه هایی که داشته، گفته است که بعد از کش و قوس های فراوان برای دریافت جوایز، تهیه نماینده شب کوک ما را به سمت صداوسیما راهنمایی کرد و واحد اقتصادی سازمان از هر کدام مان تعهد سفته ای به مبلغ 500 میلیون تومان گرفت. به این ترتیب که تا پنج سال هر وقت برنامه ای دارند (تا سقف ماهی 2 برنامه 20 دقیقه ای) برویم و رایگان برایشان اجرا کنیم در حالی که ما هیچ کدام حق و حقوق مان را نگرفتیم! او درباره آلبوم در حال تهیه اش هم به روزنامه سایه گفته: از مجموع هشت قطعه، دو قطعه را آماده کردم.

بعد از شب کوک هیچ گونه حمایت نشدم و با مسائلی که از گذشته وجود داشت و چند مصاحبه با خبرگزاری های مختلف، مسائل متعددی سر راهم نهاده شد. حالا در کنار فضای موسیقی، به عنوان کارشناس اقتصادی ارشد یک شرکت خصوصی فعالیت می کنم و از اتفاقاتی که برای زندگی ام افتاده است راضی هستم و الان برای آماده شدن قطعه های آلبومم کوشش می کنم.

ضمیری: گفتند صداوسیما الان ورودی ندارد

نام برنامه؟

جادوی صدا

چه سالی پخش شد؟

96 و 97

نفر اولش کجاست؟

جادوی صدا به خصوص در فصل اول در سکوت کار خود را آغاز و تمام کرد که خیلی هم بی دلیل نبود. عوامل جادوی صدا همان اول کار، خیال همه را راحت و اظهار داشتند که صداوسیما هیچ تعهدی برای جذب و به کارگیری شرکت نماینده های مسابقه استعدادیابی شان ندارد. در صورتی که فضای کار دوبله محدود است و شرکت نمایندگان فقط در تلویزیون یا نمایش خانگی می توانند کار نمایند. فقط یک شوآف بود، این اولین کلمه ای است که قهرمان دومین دوره جادوی صدا بر زبان می آورد.

علی ضمیری حالا چند سالی است در مشهد کار می نماید و می گوید: جادوی صدا فقط دنبال این بود که چندنفر بیایند و صرفا به رقابت با هم بپردازند. دو سال پیش وقتی قهرمان مسابقه شدم، سراغ مجری برنامه یعنی افشین زی نوری رفتم و پرسیدم که قهرمان شدنم چه فایده ای دارد؟ من می خواهم کار کنم و این جایزه خیلی به دردم نمی خورد. مدتی بعد با پیگیری دوباره به من گفتند صداوسیما الان ورودی ندارد؛ بنابراین سراغ یکی از اعضای سندیکا (انجمن گویندگان و سرپرستان گفتار فیلم) رفتم و پرسیدم که پرداختی هایشان به چه صورت است؟ متوجه شدم که دستمزد پرداختی سندیکا برای هرفیلم فقط 700 هزار تومان است.

با خودم گفتم مگر هرسال چند فیلم به ما می رسد تا آن را دوبله کنیم؟ افزون بر این که در تهران هزینه ها چند برابر مشهد است و اگر به پایتخت بروم، باید در کنار دوبله، کار دیگری هم انجام دهم، در صورتی که دوبله هر روز هفته ام را پر می نماید. این طور شد که در مشهد ماندم. حالا البته بیکار نیستم؛ آموزشگاهی در همین زمینه دارم که هم برای تلویزیون دوبله می نماید هم برای چندسایت و vod. این اتفاق هم از آن جایی افتاد که واحد دوبلاژ ما در مشهد یک پویانمایی 52 قسمتی به نام بینوایان برای شبکه پویا دوبله کرد که دو نقش اصلی داشت؛ ژان والژان و کوزت. در آن پویانمایی، من ژان والژان را گفتم و از همان جا کارمان گرفت.

با جایزه ام نتوانستم آموزشگاهم را گسترش بدهم

فاطمه عبادی، قهرمان فصل اول برنامه عصر جدید از روز های بعد از قهرمانی در عصر جدید می گوید.

توفان شن، ملکه شن ها، فریاد خاک آلود نقاش جنوبی و ... وقتی آرای نهایی فصل اول عصر جدید اعلام شد، تیتر اول روزنامه ها و خبرگزاری ها برای توصیف دستان معجزه گر، فاطمه عبادی شد. البته بانوی ماهشهری که با 6 و نیم میلیون رای مردمی قهرمان عظیم ترین برنامه استعدادیابی ایران شد به جز هنر شنی، صد ها هنر دیگر دارد. برای مصاحبه با بانوی قهرمان ماهشهری عصر جدید دست از نوشتن توضیحات اضافه کشیدیم تا حرف های بیشتری از جادوگر شنی بشنویم و بخوانیم.

این روز ها چه می کنید؟

عبادی در مصاحبه با زندگی سلام از اوضاع و احوال این روزهایش می گوید : این روز ها من هم مثل همه مردم درگیر کرونا هستم واز این بابت برای هموطنانم ناراحتم. همه مان قرنطینه اجباری همراه با استرس را تجربه می کنیم، اما من در این قرنطینه کوشش می کنم تا حال بهتری را حداقل برای خودم و اطرافیانم بسازم. از آن جایی که چند کار نیمه تمام از زمان عصر جدید داشتم حالا مشغول تکمیل آن ها هستم.

قبل از این که به عصر جدید بیایم، مجموعه ای کار می کردم درباره بچه ها جنگ؛ مجموعه ای متشکل از 12 تابلوی پرتره بچه های که در گوشه و کنار دنیا درگیر جنگ هستند. وقتی به عصر جدید آمدم آن کار ها نیمه تمام ماند و الان از این فرصت اجباری استفاده و آن ها را تکمیل می کنم. بانوی قهرمان ادامه می دهد: دو ماه و نیم بعد از عصر جدید، دو نفر از اعضای خانواده ام را از دست دادم و مدتی کم کار شدم. بعد از این وقایع ناگوار درگیر یک حمله عصبی شدم و تا مدت ها درگیر فیزیوتراپی بودم؛ بنابراین بعد از عصر جدید یک سری اجرا ها و برنامه هایم را کنسل کردم. ولی مدتی بعد به خیلی از شهرستان ها، دانشگاه ها و مراکز هنری دعوت شدم و به فعالیتم ادامه دادم.

با جایزه عصرجدید، نتوانستم آموزشگاهم را گسترش بدهم

قهرمان ماهشهری درباره این که آیا برنامه عصر جدید، جایزه اش را داده است یا نه و با آن، چه نموده است هم می گوید: خدا را شکر عصر جدید یکی از خوش قول ترین برنامه های استعدادیابی بود و من هم مثل بقیه شرکت نماینده ها جایزه ام را گرفتم و تصمیم داشتم که با آن، آموزشگاهم را گسترش دهم، اما از آن جایی که تورم و قیمت ها یک دفعه چند برابر شد، نتوانستم این کار را انجام دهم. الان مقداری تجهیزات نقاشی و ابزار کار تهیه نموده ام، اما برای دریافت مقداری وام پیگیری می کنم تا فضای عظیم تری بگیرم.

رشته اصلی من، نقاشی شن نیست

عبادی در خاتمه این مصاحبه، لازم می داند به این نکته هم اشاره کند که رشته اصلی اش، نقاشی شن نبوده است و نیست: قبل از عصر جدید به این جهت آمدم و هر روز کار کردم تا پیشرفت کنم. من به جز نقاشی شن در بیشتر تکنیک های هنر های تجسمی دستی دارم، اما بیشتر با رنگ روغن، آکرولیک، مداد رنگی، آبرنگ و مداد های طراحی کار می کنم و در کنار همه این ها به کار عروسک سازی هم علاقه دارم.

قبل از ساختن هر عروسک، تصویرسازی از آن در ذهنم انجام می دهم و هر عروسک در ذهن من قصه ای دارد و سعی می کنم که عروسکم همان شخصیتی باشد که در ذهنم آماده نموده ام. البته دستی هم در دیوارنگاری دارم. دیوار های زیادی هستند که از حدود 13 سال پیش به دستان من نقاشی شده اند. از 18 سالگی نقاشی دیواری را آغاز کردم و تا قبل از عصر جدید آن را ادامه دادم. حتی در مرحله اول برنامه، مشغول نقاشی دیواری شهرم بودم، اما بعد از قهرمانی در عصر جدید، دیگر فرصت این کار را ندارم.

منبع: برترین ها

به "برنده های برنامه های استعدادیابی تلویزیون، الآن چه کار می نمایند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برنده های برنامه های استعدادیابی تلویزیون، الآن چه کار می نمایند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید